Niet verwijderen, is nodig voor custom styling

Wegafsluitingen

HULST - Tivoliweg: tot en met eind april 2021
HULST - aanleggen glasvezelkabel door Delta Fiber: Medio april tot en met eind september 2021
SINT JANSTEEN - Den Walhoeck: tot en met begin mei 2021


 

HULST - Tivoliweg: t/m eind april 2021

De werken op de Tivoliweg in Hulst gaan de laatste fase in. Midden september 2020 gingen de werkzaamheden van start. Het riool werd vervangen en de straat wordt helemaal opnieuw ingericht. Er vonden ook werkzaamheden plaats in de Hulster Nieuwlandweg, Glacisweg en Oude Zoutdijk.

Asfalteren
Op donderdag 15 april wordt geasfalteerd. Het gaat om het gedeelte vanaf het kruispunt Tivoliweg / Julianalaan tot aan de verkeerslichten N290. Deze dag worden daar de eerste lagen asfalt aangebracht.

Op vrijdag 16 april 2021 wordt in het gehele projectgebied de bovenste laag asfalt aangebracht. Dat is vanaf de Glacisweg (ter hoogte van huisnummer 50) tot aan de verkeerslichten N290. De rijbaan wordt zwart asfalt met aan weerzijden fietssuggestiestroken van rode asfalt. Dezelfde dag worden ook de markeringen op de weg aangebracht.
Op maandag 19 april 2021 worden op het gedeelte van de Tivoliweg - gelegen tussen het kruispunt met de Glacisweg / Hulster Nieuwlandweg en Verswinkel Tivoli – de rioolputten opgemetseld.
De werken op vrijdag 16 april 2021 zijn afhankelijk van het weer. Het moet droog weer zijn en voldoende warm. Als de werken niet kunnen doorgaan, volgt zo spoedig mogelijk informatie over de nieuwe planning.
 
Fase 7
Op maandag 19 april start de aannemer met fase 7. Dat is de kruising “oude Tivoliweg” / Oude Zoutdijk én de kruising Julianalaan / Tivoliweg. Beide kruispunten worden heringericht.

Wegafsluitingen
Tot en met donderdag 15 april 2021 is het weggedeelte van de verkeerslichten N290 tot aan de Julianalaan nog afgesloten voor doorgaand verkeer.
Op vrijdag 16 april 2021 is een behoorlijk groot weggedeelte afgesloten voor het verkeer. Het gaat om het gedeelte vanaf de Glacisweg (ter hoogte van huisnummer 50) tot de verkeerslichten N290.
Woonwijk Goudkust is die dag enkel bereikbaar via de route Hulster Nieuwlandweg –Tivoliweg – Dubbele Poort.
Vanaf vrijdagavond 16 april 2021 is het grootste deel van de Tivoliweg en de Oude Zoutdijk weer toegankelijk voor bestemmingsverkeer.

Op maandag 19 april 2021 is het gedeelte van de Tivoliweg - gelegen tussen het kruispunt met de Glacisweg / Hulster Nieuwlandweg en Verswinkel Tivoli – weer afgesloten.
Het gedeelte van de Oude Zoutdijk tussen de verkeerslichten N290 en Verswinkel Tivoli, is dan wel bereikbaar vanaf de N290.

Vanaf dinsdag 20 april 2021 is de volledige route vanaf de verkeerslichten N290 tot aan het kruispunt Tivoliweg / Glacisweg / Hulster Nieuwlandweg weer open voor alle verkeer.

Laatste werken
De herinrichting van het kruispunt “oude Tivoliweg” / Oude Zoutdijk én het kruispunt Tivoliweg / Julianalaan is de laatste klus. Tijdens deze werken is doorgaand verkeer op de Tivoliweg tussen de verkeerlichten N290 en de binnenstad mogelijk. De twee genoemde kruispunten zijn echter nog wel afgesloten. Dat betekent dat geen verkeer mogelijk is van en naar de Tivoliweg vanaf de Julianalaan en vanaf de “oude Tivoliweg”.

Project afgerond
Het streven is om het hele project op vrijdag 30 april 2021 klaar te hebben. Als dat lukt, is het project volgens planning verlopen.

 

 

HULST - aanleggen glasvezelkabel door Delta Fiber: Medio april tot en met eind september 2021

De komende vijf maanden legt DELTA Fiber glasvezelkabels aan in de kern Hulst. Met deze kabels is een sneller en beter internet mogelijk. Het project in Hulst maakt onderdeel uit van een groter Zeeuws project.

DELTA start haar werken in Hulst midden april 2021. De werkzaamheden worden in stappen uitgevoerd. De kabels worden aangelegd in de binnenstad van Hulst en alle wijken in de kern Hulst. Industriezones worden niet meegenomen. Die vragen een andere aanpak.

Informeren
DELTA Fiber informeert omwonenden steeds rechtstreeks als er in hun straat wordt gewerkt. Daarnaast is op www.delta.nl/glasvezelzeeland informatie over het project te vinden. Ook staat daar een globale planning en contactgegevens voor als er vragen zijn.

 

SINT JANSTEEN -  Den Walhoeck: 6 april t/m begin mei 2021

 

In de Den Walhoeck in Sint Jansteen moeten herbestratingswerken worden uitgevoerd. De straat en trottoirs in het doodlopende deel van de straat worden herbestraat. Het gaat om het gedeelte van de Den Walhoeck vanaf huisnummer tot en met 20. 

De werken starten op dinsdag 6 april 2021 en duren tot eind april / begin mei 2021. Tijdens de werkzaamheden is het betreffende gedeelte van de Den Walhoeck niet bereikbaar voor verkeer.
Wel is de straat steeds bereikbaar voor voetgangers en fietsers. Tijdens het weekend wordt er voor gezorgd dat de straat wel bereikbaar is voor auto’s.

 

 

 

 

Wegafsluiting