Gemeentepolis

De Gemeentepolis is de collectieve zorgverzekering voor inwoners van de gemeente Hulst met een laag inkomen. Het voordeel van deze polis is dat de gemeente een korting geeft en de aanvullende dekkingen vaak beter zijn dan die van reguliere zorgverzekeringen. U kunt deelnemen aan de Gemeentepolis als uw inkomen maximaal 120% is van de voor u geldende bijstandsnorm en als u niet teveel eigen vermogen heeft.

De Gemeentepolis bestaat uit een basisverzekering en een aanvullende verzekering. U kunt kiezen uit 3 verschillende pakketten:
-    CZ Gemeenten Start
-    CZ Gemeenten Extra
-    CZ Gemeenten Extra uitgebreid

GemeentepolisKlik hier om meteen de pakketten te bekijken!
 

Heeft u weinig zorgkosten dan is pakket CZ Gemeenten Start of Extra een geschikte keuze. Heeft u veel zorgkosten, overweeg dan om te kiezen voor CZ Gemeenten Extra uitgebreid. In de pakketten Extra en Extra Uitgebreid is standaard een vergoeding opgenomen voor de eigen bijdrage Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) van maximaal 228 euro per jaar.

De Gemeentepolis afsluiten
Als u al deelneemt aan de Gemeentepolis, kunt u ervoor kiezen om over te stappen naar een ander pakket. U kunt het nieuwe pakket afsluiten via gezondverzekerd.nl. U kunt tot en met 31 december de Gemeentepolis afsluiten. Uw huidige zorgverzekering wordt dan voor u opgezegd. U hoeft niets te doen als u uw huidige pakket wilt behouden.

Alle informatie op een rij
Op gezondverzekerd.nl vindt u alle informatie over de drie pakketten, zoals:
-    De premies en vergoedingen per pakket.
-    Een handige keuzehulp.
-    Een digitale brochure met de drie pakketten en handige informatie.

Wilt u persoonlijk advies over uw keuze voor de Gemeentepolis? Bel dan met de gemeente Hulst op telefoonnummer 14 0114.

Inlichtingenformulier CZ gemeentepolis 2024