Wegafsluitingen

HULST - Baljuwstraat, Abdijstraat en deel Gildenstraat: tot en met 1 mei 2024
HULST - Vestingcross: 30 december 2023
KLOOSTERZANDE - Geraniumstraat, Ericaplein, Pastoor Smuldersstraat, Europlein, Irenestraat, Anjerstraat, Hyacintstraat, Crocusstraat, Leliestraat, Anemoonstraat en Dahliastraat: tot en met december 2023
NIEUW NAMEN - inkom Hulsterloostraat: in de week van 11 december 2023

 

HULST - Vestingcross: 30 december 2023

zaterdag 30 december 2023 Vestingcross in Hulst.

Bereikbaarheid binnenstad
Op zaterdag 30 december is de binnenstad van Hulst slecht bereikbaar. De organisatie zet die dag op veel plaatsen in Hulst verkeersregelaars in. Bezoekers stimuleren we zoveel mogelijk buiten de stad te parkeren.

Glacisweg afgesloten tijdens op- en afbouw
In verband met de op- en afbouw van het evenement is in de periode van vrijdag 15 december tot en met woensdag 3 januari 2024 een deel van de Glacisweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Het gaat om het deel tussen de Zandstraat en de Zoutestraat (tussen nummers 2a en 34). Bewoners kunnen hun woning tijdens de op- en afbouw wel bereiken, met uitzondering van de wedstrijddag. Het doorgaand verkeer leiden we om via de Zandstraat, Carmelweg en Zoutestraat, met uitzondering van de wedstrijddag.

Verkeershinder Dubbele Poort
De Dubbele Poort is op een aantal dagen afgesloten voor het verkeer, ook voor voetgangers en fietsers. Dat is op dinsdag 19 december, woensdag 20 december, vrijdag 29 december en zaterdag 30 december. Verkeer kan de binnenstad in- en uitrijden via de Stationsweg en Graauwse Poort.
In volgende perioden is de Dubbele Poort weer open voor verkeer, maar staat er een verkeerslicht. Dat is donderdag 21 december tot en met donderdag 28 december én van zondag 31 december tot en met woensdag 3 januari 2024. Op donderdag 4 januari 2024 is alles weer bereikbaar!

Wegafsluitingen op de wedstrijddag
Op zaterdag 30 december sluiten we tussen 6.00 uur en 20.00 uur de volgende straten af:

-    Tivoliweg, gedeelte tussen Lyceumstraat en de Dubbele Poort
-    Glacisweg
-    Hulster Nieuwlandweg, gedeelte tussen Tivoliweg en Zeesluis
-    de toegang tot de Moersluisstraat vanaf de Tivoliweg
-    Wilhelminalaan, gedeelte tussen Glacisweg en Liduinapark
-    Zandstraat, gedeelte tussen Glacisweg en Guido Gezellelaan
-    Tabakstraat, gedeelte tussen Lyceumstraat en Liduinapark
-    Dubbele Poort
-    Lyceumstraat
-    Carmelweg
-    Kloostergang
-    Overdamstraat
-    Minderbroedersstraat
-    Godsplein, gedeelte tussen Dubbele Poort en Walmolenstraat

Let op: Bewoners van straten die we op zaterdag 30 december afsluiten, adviseren we om hun auto op voorhand ergens anders te parkeren. Tijdens de wegafsluitingen is het niet mogelijk of lastig om uw auto te verplaatsen.

Parkeerverbod
Op zaterdag 30 december gelden parkeerverboden op de Tivoliweg (deels), Glacisweg, Wilhelminalaan (deels), Zandstraat (deels), Dubbele Poort, Minderbroedersstraat, Kloostergang, ’s-Gravenhofplein en Nassaubolwerk. Dit geven we met borden aan.
Van vrijdag 15 december (06.00 uur) tot en met woensdag 3 januari 2024 (22.00 uur) geldt een parkeerverbod op de rijbanen van de straten die onderdeel uitmaken van de omleidingsroute: Zandstraat, Carmelweg en Zoutestraat. Parkeren in de parkeervakken mag wel.

 

HULST - Baljuwstraat, Abdijstraat en deel Gildenstraat: tot en met 1 mei 2024

In de Baljuwstraat en Abdijstraat in Hulst vinden er werkzaamheden plaats. De werkzaamheden bestaan uit het  slopen en bouwen van nieuwe woningen.

Is er verkeershinder?
In verband met deze werkzaamheden is de Baljuwstraat, Abdijstraat en een deel van de Gildenstraat afgesloten voor het doorgaande verkeer. Deze afsluitingen gelden tot 1 mei 2024. Verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Vragen?
Deze werken voert aannemersbedrijf van der Poel uit. Meer informatie of vragen? Neem dan contact op met hen via e-mail info@poelbv.nl; of met de uitvoerder van het werk, de heer Ferket,  via telefoonnummer 06 21 22 64 19.

 

KLOOSTERZANDE - Geraniumstraat, Ericaplein, Pastoor Smuldersstraat, Europlein, Irenestraat, Anjerstraat, Hyacintstraat, Crocusstraat, Leliestraat, Anemoonstraat en Dahliastraat: tot en met december 2023

DNWG is volop aan de slag om de kabels en leidingen te vervangen in Kloosterzande. Dit gebeurt in fases. Het streven is dat DNWG het totale karwei in december 2023 af te ronden. Daarna starten we met de rioleringswerkzaamheden in deze straten.

Welke straten zijn er aan de beurt?
In de volgende straten worden de kabels & leidingen vervangen. Geraniumstraat, Ericaplein, Pastoor Smuldersstraat, Europlein, Irenestraat, Anjerstraat, Hyacintstraat, Crocusstraat, Leliestraat, Anemoonstraat en Dahliastraat.

Wanneer staat dit te gebeuren?
Tot en met eind december 2023 is DNWG bezig met de kabels en leidingen te vervangen in Kloosterzande. DNWG informeert de bewoners van de straten waar ze gaan werken op voorhand.

Wat is er al klaar?
Pastoor Smuldersstraat, Irenestraat en Europlein zijn klaar.

Verkeersmaatregelen
DNWG werkt voornamelijk in de trottoirs en goten. Het kan gebeuren dat afsluiting van een straat kortstondignodig is. Dat communiceert DNWG van te voren. Verkeer leiden we dan om.

Vragen?
Heeft u vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact op met onze opzichter Pascal Roelands. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0114.

 

NIEUW NAMEN - Inkom, Hulsterloostraat: in week van 11 december 2023

Aan het begin van de Hulsterloostraat in Nieuw Namen liggen - aan de westzijde van het dorp - verkeersremmers. Die zorgen er voor dat het verkeer dat vanaf de Woestijnestraat het dorp inrijdt, snelheid mindert. Deze remmers zijn aan vervanging toe.

Wat gaan we doen?
De huidige verkeersremmer bestond uit twee delen. Eén deel was kapot en is daarom verwijderd. Er komt nu een nieuwe remmer. Deze leggen we aan ter hoogte van de aansluiting van de Woestijnestraat op de Hulsterloostraat. De nieuwe remmer maken we breder. We leggen deze aan tussen de al aanwezige verhogingen. Er omheen rijden is daardoor niet meer mogelijk.

Wanneer voeren we het werk uit?
We gaan het werk uitvoeren in de week van 11 december 2023. Als het weer te slecht is, stellen we het werk uit. In totaal duurt het werk drie dagen.

Is er verkeershinder?
Tijdens de werkzaamheden sluiten we de Hulsterloostraat af voor het doorgaande verkeer. We leiden het verkeer dan om via de volgende wegen: Kieldrechtse Molenstraat, Hoekstraat en Molenhoekstraat en Kouterstraat.

Vragen?
Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de projectleider, Wim Wullaert. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0114.

 

 

 

Wegafsluiting