Nieuwe riolering in groot deel wijk nieuw Hulst

In de wijk Nieuw Hulst krijgen diverse straten een nieuwe riolering en bestrating. Dat is het plan. Op dinsdag 30 januari 2024 organiseren we een informatieavond over deze werken.

Waar gaan we werken?
De werkzaamheden voeren we uit in de Willem de Zwijgerlaan, Frederik Hendriklaan, Mauritslaan, Hendrik Casimirlaan, Churchillweg, Vierambachtenstraat, Abdijstraat, Schoutstraat, Baljuwstraat, Rederijkersstraat en Gildenstraat.

Wat gaan we doen?
De huidige riolering is aan vervanging toe. Daarom gaan we deze verwijderen. We leggen een nieuwe riolering aan. Daarna bestraten we de straat opnieuw. Dat gebeurt met nieuwe bestratingsmaterialen. De inrichting van de straat blijft grotendeels hetzelfde.

Wanneer gaan we dat doen?
De exacte periode van uitvoering is nog niet bekend. We verwachten midden september 2024 te  starten. Vanaf midden mei 2024 start DNWG met de vervanging van kabels en leidingen. De werken duren in totaal ongeveer twee jaar. De startdatum volgt later.

Meer weten?
Wij vinden het belangrijk om u als direct omwonende zo goed mogelijk te informeren. Daarvoor organiseren we een informatieavond. Die vindt plaats op dinsdag 30 januari 2024 in het stadshuis aan de Grote Markt 21 in Hulst. Belangstellenden kunnen die avond van 18.30 uur tot 20.30 uur – op een tijdstip van uw keuze – binnenlopen. Zij krijgen informatie en vragen stellen is uiteraard mogelijk.