Ondernemersloket Inulst

Onze ondernemers ontzorgen en hen laten groeien waar mogelijk. Dat vinden we belangrijk. Daarom is er nu het ondernemersloket Inulst. Daar vindt u onze nieuwe adviseur bedrijven. Haar naam is Angelique van Zadelhoff. Zij is hét aanspreekpunt voor ondernemers in onze gemeente.

Wilt u als ondernemer uitbreiden, of zijn er juist vragen omdat het even lastiger gaat? Of bent u een starter en zoekt u de weg? Of heeft u als ondernemer een goed idee of een onderwerp waar u eens graag over van gedachten wisselt? Of wilt u advies over het verduurzamen van uw onderneming? Dan is er het ondernemersloket Inulst in de persoon van Angelique van Zadelhoff. 

Wie is Angelique?
Angelique denkt in kansen. Ze werkt oplossingsgericht. En bovenal is Angelique hulpvaardig. Ze heeft jarenlange ervaring op het gebied van ruimtelijke ordening. Angelique is geïnteresseerd en hoort graag wat er bij bedrijven speelt. Haar aanspreken kan persoonlijk, telefonisch en digitaal. Al die manier samen vormen het ‘loket’.

Werken we samen?
Angelique werkt graag samen met onze ondernemers; pakt graag kansen of eventuele problemen samen met hen op. Ze heeft ook korte lijntjes met diverse organisaties. Ook werkt ze nauw samen met haar collega’s.

Zelf op pad?
Uiteraard gaat Angelique ook zelf op pad. Kennis maken, informatie verzamelen en ervaringen delen. ‘We willen er echt zijn voor onze ondernemers, zowel in goede als slechte tijden. Dat staat ook als speerpunt in het bestuursakkoord 2022-2026.’,aldus wethouder Denis Steijaert. ‘Angelique staat daarin centraal. Samen met onze ondernemers maken we er een dynamisch loket van!’

Hoe contacteren?
Hoe een ondernemer Angelique van Zadelhoff contacteert, is aan de ondernemer zelf. Daarom noemen we het ondernemersloket Inulst. Ondernemers kiezen zelf of zij telefonisch of persoonlijk contact willen; of liever de digitale weg kiezen. Voor Angelique maakt het niet uit. Zij staat klaar.
Bellen?         06 30 92 48 87
Mailen?         A.van.Zadelhoff@gemeentehulst.nl
Neem ook eens een kijkje op www.gemeentehulst.nl/ondernemers