Sportkansen voor minima

Naast het Jeugdfonds Sport & Cultuur zijn we nu ook aangesloten bij het Volwassenfonds Sport & Cultuur. Dat biedt mogelijkheden voor volwassen die leven rond het bestaansminimum.

Wat houdt dit in?
Het Volwassenenfonds maakt sport en cultuur mogelijk voor volwassenen (18+) die leven rond het bestaansminimum. Dat gebeurt door bijvoorbeeld het lesgeld te vergoeden. Hierdoor krijgen ook deze volwassenen een kans om deel te nemen aan sport- of cultuuractiviteiten. Dat is mooi, want iedereen moet mee kunnen doen in onze gemeente.

Meer weten?
Wilt u meer weten? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op dinsdag 20 juni 2023 in Den Dullaert in Hulst. Deze is van 16.00 tot 17.00 uur. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze link. Na aanmelding ontvangt u enkele dagen voor de bijeenkomst een herinnering.

Voor wie?
De bijeenkomst is bedoeld voor professionals en vrijwilligers die veelvuldig in aanraking komen met volwassenen die leven rond het bestaansminimum. Ook zij die actief zijn bij een sport- of cultuurvereniging of -organisatie zijn van harte uitgenodigd.

Vragen?
Neem dan gerust contact op met Rick Huibregtse van het Volwassenfonds via zeeland@volwassenenfonds.nl of op telefoonnummer 06 57 39 05 25.